Stefan Mulder

Stefan Mulder

BJJ Coach

Stefan Mulder begon op zijn 8e met Judo. Daarna heeft hij nog meer vechtkunsten beoefend, zoals Karate, Aikido en Traditioneel Japanse Jiu-Jitsu en wapens. Uiteindelijk is hij Jeet Kune Do gaan doen, tot hij BJJ en Boksen ontdekte. In november 2018 ontving hij zijn zwarte band van Rickson Gracie zwarte band, Harold Harder

Russ Homer

Russ Homer

BJJ Coach

Russ Homer is begonnen met het beoefenen van vechtsport op zijn 12e, met Traditioneel Jiu-Jitsu. Al snel ging hij verder met andere sporten als Boksen, Kickboksen en Muay Thai. Toen hij in Nederland aan kwam begon hij met Jeet Kune Do voor hij BJJ ontdekte. In november 2018 ontving hij zijn zwarte band van Rickson Gracie zwarte band, Harold Harder.

Jay Clayson

Jay Clayson

MMA Coach

Jay Clayson heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de vechtsport, nadat hij op zijn 9e begonnen is met Karate. Door de jaren heen heeft hij veel verschillende stijlen modern en traditioneel Kung Fu beoefend, waaronder Sanda (Chinees Kickboksen) en Shuai Jiao (Chinees Worstelen), waardoor hij ruim 4 jaar als hoofdtrainer in Sanda is. Hij heeft een BJJ blauwe band onder Harold Harder.

https://i1.wp.com/bjjleiden.nl/wp-content/uploads/2017/06/BJJ-Leiden-Logo-2017-1-PNG-400x400.png?resize=400%2C400

JIU-JITSU LINEAGE

Mitsuyo Meada

Carlos Gracie

Helio Gracie

Rickson Gracie

Harold Harder

BJJ Leiden